Books Outlet

Limba si literatura romana Caietul elevului pentru clasa a V-a ( Editura: Aramis, Autori: Mariana Norel, Petru Bucurenciu ISBN 9786067066333 )

Limba si literatura romana Caietul elevului pentru clasa a V-a ( Editura: Aramis, Autori: Mariana Norel, Petru Bucurenciu ISBN 9786067066333 )
-15%
Preț: 18,70 RON
22,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-706-633-3
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 160
Format: 20,5x26 cm

DESCRIERE

ntâietatea disciplinei Limba și literatura română este asigurată, în primul rând, de importanța cunoașterii limbii (inclusiv prin intermediul literaturii) pentru viața de zi cu zi – socială, profesională, culturală.
Acesta este fundamentul abordării caietului elevului de către autorii manualului de Limba și literatura română pentru clasa a V-a, Mariana Norel și Petru Bucurenciu. Rezultatul – un auxiliar structurat pe aceleași unități de învățare ca manualul, cu secvențe de activitate complementare celor din manual. Textele (din manual sau similare acestora din punctul de vedere al temelor abordate) sunt însoțite de aplicații care permit exersarea, consolidarea, aprofundarea competențelor dobândite într-un mod atractiv, interactiv și interdisciplinar.
Periplul prin diferite genuri literare, prin literatura română sau universală, clasică sau contemporană, oferă căi inedite de pătrundere în tainele limbii, stimulând dorința și interesul elevilor pentru lectură.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0831 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.