Books Outlet

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a VII-a ( Editura: Aramis, Autori: Mariana Norel, Petru Bucurenciu, Mihaela Dragu ISBN 9786060091882)

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a VII-a ( Editura: Aramis, Autori: Mariana Norel, Petru Bucurenciu, Mihaela Dragu ISBN 9786060091882)
-15%
Preț: 25,50 RON
30,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-009-188-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 220
Format: 20x26 cm

DESCRIERE

Continuând experiența pozitivă, din manualele de clasa a V-a și a VI-a, de abordare în manieră integrată a componentelor: lingvistică, interrelațională, estetică și culturală, manualul de Limba și literatura română pentru clasa a VII-a abordează aspecte diverse ale temei centrale, Orizonturile lumii și cunoașterii.

Îin cele șase unități de învățare corespunzătoare subtemelor: Școala – primul orizont al cunoașterii, Emoțiile, poezia sufletului, Oameni și obiceiuri, Călătoria de inițiere, Tainele lumii, Valorile mele, valorile celorlalți, domeniile de conținut (comunicare orală, lectură, redactare, elemente de construcție a comunicării, elemente de interculturalitate) sunt abordate integrat, oferindu-se modalități variate de interpretare de text, de valorificare a fenomenului lingvistic în contexte multiple de comunicare.

Metodele diferite de predare-învățare, de la cele tradiționale (explicație, conversație etc.) la cele moderne (metoda cubului, a exploziei stelare ș. a.), dar și subiectele interdisciplinare abordate pe tot parcursul manualului aduc un plus de valoare acestuia.
Varianta digitală a manualului contribuie la dezvoltarea competențelor elevilor, propunând situații de învățare variate, adaptate stilurilor diferite de învățare.
Închide

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.2265 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.