Books Outlet

Limba si literatura romana. Caietul elevului, clasa a VI-a ( Editura: Aramis, Autori: Mariana Norel, Petru Bucurenciu, Mihaela Dragu ISBN 9786060090694)

Limba si literatura romana. Caietul elevului, clasa a VI-a ( Editura: Aramis, Autori: Mariana Norel, Petru Bucurenciu, Mihaela Dragu ISBN 9786060090694)
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-009-069-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160
Format: 20,5 x 26 cm

DESCRIERE

Aprobat M. E. N. 2018

Limba și literatura română – caietul elevului pentru clasa a VI-a, semnat de Mariana Norel, Petru Bucurenciu și Mihaela Dragu, facilitează elevilor o călătorie interesantă prin diferite genuri literare, prin literatura română sau universală, clasică sau contemporană. Oferind căi inedite de pătrundere în tainele limbii, auxiliarul stimulează dorința și interesul elevilor pentru lectură și permite conștientizarea importanței acestei discipline de studiu pentru viața de zi cu zi – socială, profesională, culturală.
Textele variate, literare și nonliterare (continue, discontinue, multimodale), sunt însoțite de aplicații care permit exersarea, consolidarea, aprofundarea competențelor dobândite, într-un mod atractiv, interactiv și interdisciplinar.

Aprofundarea studiului limbii și al literaturii române prin intermediul auxiliarului Limba și literatura română – caietul elevului pentru clasa a VI-a, semnat de Mariana Norel, Petru Bucurenciu și Mihaela Dragu, va deveni o plăcere, grație varietății textelor propuse și a diversității aplicațiilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0524 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.