• Blog

  • 8 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
 Stimati clienti, va anuntam ca in perioada 24-26 dec 2016 si 31 dec 2016 - 2 ian 2017 nu vom prelucra comenzi. In aceste perioade nu vom avea program de lucru. Va multumim pentru intelegere si va uram Sarbatori Fericite!

Oferta carti limba engleza

Pentru ca soseste BLACK FRIDAY si noi te intampinam cu preturi speciale.
Viziteaza libraria virtuala www.cartea-mea.ro in perioada 22-29 noiembrie si profita de reduceri la carti speciale.
In fiecare zi te surprindem cu alte titluri, asa ca stai cu ochii pe noi ca sa vezi cartile care participa la promotie.
Venim in intampinarea noului an scolar cu promotii pentru manuale si caiete de limba engleza de la editurile Macmillan, Longman, Express Publishing, Oxford University Press. Pentru ca fiecare manual are un caiet de lucru special noi avem cateva pachete promotionale manual+ caiet cu reduceri intre de 10% si 25 %.
Noi vă recomandăm!
 Stimati clienti. Va anuntam ca in perioada 23-12-2011 3-01-2012 nu vom prelucra comenzi. In aceasta perioada nu vom avea program de lucru. Va multumim pentru intelegere si va uram Sarbatori Fericite!!!!
Program pe timpul sarbatorilor de primavara.
Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va 
umple sufletul de bucurie, incredere, 
speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca
 cele mai dorite si neasteptate cadouri 
voua si celor apropiati. 
LA MULTI ANI CU SANATATE!
Cu stima, Echipa Cartea-Mea.ro
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
Fie ca acest Paste sa fie un moment de bucurie, liniste sufleteasca si armonie universala. Farmecul lui sa ne aduca aminte ca intotdeauna mai exista o sansa de mantuire. Hristos a inviat!
Prelucrarea comenzilor sosite in perioada Sarbatorilor Pascale  (17  - 21 Aprilie)  se va face incepand cu  21 Aprilie.
Promo non-stop!
Created in 0.0335 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.