Cine suntem?

Firma Astro Impex SRL este prezenta pe piata de carte din anul 1993. Firma are mai multe ramuri de activitate: Editura Astro (editura proprie), depozitul de carte cu vanzare en-gros si 4 librarii virtuale (cartea-mea.ro, pro-librarie.rodepozit-de-carti.ro si cartescolara.ro). Pe langa acestea Astro Impex este importator principal pentru editurile Macmillan si MM Publications, aducand in Romania carti destinate studierii limbii engleze.

 

  • Editura Astro are in portofoliu in special titluri dedicate elevilor in limba romana: bibliografie scolara (autori romani si straini), dictionare, atlase, ghiduri de conversatie, carti ilustrate pentru copii.
 
 
  • Cele patru librarii virtuale (cartea-mea.ro, pro-librarie.rodepozit-de-carti.ro si cartescolara.ro) sunt usor de accesat iar cartile pot fi achizitionate la preturi reduse online cu posibilitatea de livrare prin posta, curier sau ridicare de la sediul nostru (in zona Garii de Nord, Str. Iacob Negruzzi nr. 37 A). Puteti vedea lista completa a editurilor cu care colaboram aici.

 Contact:

Str. Iacob Negruzzi nr. 37A, sector 1, Bucureşti
 
Telefon: 021 - 222.71.62
Mobil: 0723.33.11.06
0764237703
   
E-mail: astro.impex@yahoo.com 
   
Program de lucru: 900 - 1700 (de luni până vineri)

harta_astro.jpg

 

 
 

 

 

Created in 0.0434 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.