Books Outlet

Pământul sfărâmat (vol 2). Poarta Obeliscului ( Editura: Paladin, Autor: N. K. Jemisin, ISBN 9786068673967 )

Pământul sfărâmat (vol 2). Poarta Obeliscului ( Editura: Paladin, Autor: N. K. Jemisin, ISBN 9786068673967 )
Preț: 38,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8673-96-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 408
Format: 14,5x21,5 cm
Categoria: Fantasy

DESCRIERE

Premiul Hugo pentru cel mai bun roman 2017

Cartea a doua din seria „Pământul sfărâmat“

 

Ăsta-i mersul lumii: nu cei puternici îi mănâncă pe cei slabi, ci cei slabi îi înșală, îi otrăvesc și le șoptesc la ureche celor puternici până când aceștia devin slabi la rândul lor.

 

Continua decădere a civilizației face mai sumbru sfârșitul anotimpului. Soarta planetei poate fi însă schimbată, numai că speranța este adânc îngropată sub cenușă. Vechile adevăruri ale popoarelor dispărute ies din nou la suprafață, iar războiul purtat de-a lungul veacurilor se poate apropia de final. Alabastru - nebunul, distrugătorul lumii, salvatorul - s-a întors cu o misiune: să-și instruiască succesoarea, pe Essun, pecetluind astfel, pentru totdeauna, soarta Neclintirii.

 

Dar deodată înțelegi ceva: magia derivă din viață, din ceea ce trăiește sau a trăit, ba chiar și din ceea ce a trăit acum atâtea ere încât s-a transformat în altceva.

 

 

„Excepțională. Cei care așteptau cu nerăbdare continuarea poveștii din Al Cincilea Anotimp vor întâmpina o singură problemă: aceea că tensiunea va fi prelungită din nou, odată cu întoarcerea ultimei pagini a cărții.“ Library Journal


„Extrem de captivantă… Extraordinară… O lume complexă și complicată, cu principii morale denaturate.“ Publishers Weekly

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.2160 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.