Books Outlet

Educație muzicală. Manual pentru clasa a VII-a(Editura: Art, Autor: Mariana Magdalena Comăniță, Magda Nicoleta Bădău ISBN 9786068964928)

Educație muzicală. Manual pentru clasa a VII-a(Editura: Art, Autor: Mariana Magdalena Comăniță, Magda Nicoleta Bădău ISBN 9786068964928)
Preț: 32,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068964928
Anul publicării: 2019
Pagini: 96
Format: 21x29

DESCRIERE

Manualul vă propune un model didactic bazat pe învățarea prin observare, explorare, analiză și interpretare vocală și instrumentală.

Fiind o disciplină aplicată, educația muzicală este mult mai ușor înțeleasă de către elevi prin intermediul exercițiilor și al observațiilor personale desprinse în urma acestora.

Manualul îmbină inteligent metodele clasice de predare a disciplinei cu cele moderne, aparținând tehnologiei digitale, disciplina devenind astfel atrăgătoare pentru elev. El este pus să cerceteze, să caute, să identifice, prin toate aceste metode reușind să stabilească legături între creațiile muzicale audiate sau interpretate și teoria pe care o învață din carte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0501 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.