Books Outlet

Educatie muzicala Manual pentru clasa a VIII-a ( Editura: Art Grup editorial, Autori: Mariana Magdalena Comanita, Magda Nicoleta Badau, Mirela Matei ISBN 9786069089583 )

Educatie muzicala Manual pentru clasa a VIII-a ( Editura: Art Grup editorial, Autori: Mariana Magdalena Comanita, Magda Nicoleta Badau, Mirela Matei ISBN 9786069089583 )
-10%
Preț: 26,10 RON
29,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9089-58-3
Anul publicării: 2020
Pagini: 80
Format: 21x29,5 cm

DESCRIERE

Manualul școlar a fost aprobat de Ministerul Educației și Cercetării prin ordinul de ministru nr. 4939/10. 08. 2020.

Manualul vă propune un model didactic bazat pe învățarea prin observare, explorare, analiză și interpretare vocală și instrumentală.

Fiind o disciplină aplicată, educația muzicală este mult mai ușor înțeleasă de către elevi prin intermediul exercițiilor și al observațiilor personale desprinse în urma acestora.

Manualul îmbină inteligent metodele clasice de predare a disciplinei cu cele moderne, aparținând tehnologiei digitale, disciplina devenind astfel atrăgătoare pentru elev. El este pus să cerceteze, să caute, să identifice, prin toate aceste metode reușind să stabilească legături între creațiile muzicale audiate sau interpretate și teoria pe care o învață din carte.

 

Acest manual a fost creat pentru a vă familiariza cu noțiunile specifice domeniului muzical, dar și pentru a vă da posibilitatea de a le integra în sfera mai largă a ceea ce numim cultură generală și pentru a vă forma, prin lucrările muzicale studiate, gustul pentru muzica de calitate, indiferent de genul căruia îi aparține sau de perioada istorică în care a fost creată.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0489 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.