Books Outlet

Economie concepte, formule, probleme, rezolvari (Editura: Nomina, Autor: Floriana Pana ISBN9786065359178)

Economie concepte, formule, probleme, rezolvari (Editura: Nomina, Autor: Floriana Pana ISBN9786065359178)
PRP: 45,00 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 40,50 RON
Diferență: 4,50 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065359178
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 180
Format: 16X23

DESCRIERE

Economia, ca disciplină de studiu în liceu și facultate, are un caracter teoretic-aplicativ și un anumit grad de dificultate în înțelegerea fenomenelor și proceselor economice, a conexiunilor dintre ele și de aplicare a lor în viața reală.
La nivelul elevilor de liceu, studiul economiei valorifică formarea și consolidarea competențelor, deprinderilor și aptitudinilor practice necesare pentru a face față exigențelor legate de pregătirea la clasă sau la examenele viitoare.
Volumul este structurat în două mari capitole: primul capitol pune accentul pe prezentarea esențializata a conținutului teoretic, iar al doilea propune probleme economice și metode reapide și eficiente de rezolvare a acestora care permit o atuoevaluare corectă a pregătirii și corectarea, după caz, a eventualelor greșeli.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0363 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.