Books Outlet

Diversitatea naturii, Ecologia pe intelesul celor mici clasa a IV a ( Editura: Carminis, Autor: Daniela Stoica, Rodica Dinescu, Carmen Minulescu ISBN 9789731231532 )

Diversitatea naturii, Ecologia pe intelesul celor mici clasa a IV a ( Editura: Carminis, Autor: Daniela Stoica, Rodica Dinescu, Carmen Minulescu ISBN 9789731231532 )
-15%
Preț: 11,90 RON
14,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-123-153-2
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 96
Format: 20x26

DESCRIERE

Disciplina optionala de ecologie '' Diversitatea naturii '' se inscrie in cadrul larg al interesului manifestat pe plan european fata de mediul in care traim. este evidentiata biodiversitatea, vorbindu-se despre lumea vie - plante -, animale, rezervatii naturale - despre transformarile corpurilor si substantelor, despre protectia mediului inconjurator. Sunt tratate si alte teme de actualitate, precum resursele naturale si protejarea lor, '' energia verde '', adoptarea unui stil de viata sanatos.
Pentru ca elevii sa inteleaga mai bine relatia dintre om si mediul inconjurator, sunt explicati, in '' Dictionar ECO '' sau cu ajutorul ilustratiilor, schemelor ori graficelor , termeni si concepte specifice educatiei ecologice.
Se urmareste stimularea curiozitatii stiintifice prin experimente inedite, formandu-se totodata atitudini si comportamente pozitive fata de mediul incojurator. Astfel elevii vor putea propune modalitati proprii de rezolvare a unor probleme de mediu, vor participa la actiuni de ecologizare sau se vor implica in actiuni de recuperare a deseurilor, in vederea reciclarii lor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0892 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.