COŞUL CU CUMPĂRĂTURI

Produs Cantitate Preț unitar Subtotal
Secretele meditatiei / Ghid practic pentru dobandirea pacii interioare si transformare personala ( Editura: Niculescu, Autor: Davidji ISBN 9786063800702 )
Disponibilitate: în stoc

șterge
21,17 RON 21,17 RON
Total coș: 21,17 RON
Notă: După modificarea cantităţii unuia sau mai multor produse din coş vă rugăm să daţi clic asupra butonului "actualizează". Altfel noile cantităţi nu vor fi preluate în comandă.
Detalii cu privire la livrarea comenzii
   

Datele de facturare

Factura va fi emisă pe    
* Câmpuri obligatorii

Adresa de livrare

* Câmpuri obligatorii

Modalitatea de livrare

Curier Cargus - Provincie.
Livrarea dureaza intre 24-48 ore, în zilele lucratoare! Comenzile a căror valoare este mai mare sau egală cu 500.00 lei beneficiază de achitarea taxei de curier de către cartea-mea.ro.
Cost: 20,00 RON
Curier Cargus in Bucuresti.
Valabil doar pentru livrarea în București. Livrarea dureaza intre 24-48 ore, în zilele lucratoare! Comenzile a căror valoare este mai mare sau egală cu 500.00 lei beneficiază de achitarea taxei de curier de către cartea-mea.ro.
Cost: 15,00 RON
Cost: 0,00 RON
Bifați modalitatea de livrare preferată de dvs.

Modalitatea de plată

Bifați modalitatea de plată preferată de dvs.

Cont de client

*
*
*
$ Contul de client vă ajută să faceți cumpărături repetate mai repede. Vă scutește de nevoia de a completa aceleași date iarăși și iarăși.
* Câmpuri obligatorii

Alte informații

Observații cu privire la comandă
Total coș: 21,17 RON
Taxa de livrare: 20,00 RON
Total de plată: 41,17 RON

Sunt deja client

Dacă aveți deja un cont de client vă rugăm să completați câmpurile de mai jos.
Created in 0.0858 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.