Books Outlet
carti - librarie virtuala

Limbi Straine

Prin limbă străină se înțelege o limbă care, pentru vorbitorul avut în vedere, nu este limba sa maternă. Prin generalizare, o limbă care nu este vorbită în mod curent într-o comunitate (țară, regiune) este numită și ea „limbă străină”.
Cele mai multe școli din lume au în programă și cel puțin un curs în care se predă o limbă străină. În majoritatea țărilor programele de învățămînt prevăd ca prima limbă străină să se predea începînd din ciclul primar sau gimnazial.
Noi va prezentam mai multe carti de limbi straine care urmaresc insusirea de deprinderi și cunoștințe care să permită elevilor, studentilor să comunice eficient în aceste limbi, atît oral cît și în scris, atît ca receptor cît și ca emițător de mesaje.
Created in 0.1174 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.