Books Outlet

Zoo ( editura: Art Grup editorial, autor: Christopher Wilson ISBN 9786068811390 )

Zoo ( editura: Art Grup editorial, autor: Christopher Wilson ISBN 9786068811390 )
-20%
Preț: 26,40 RON
33,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068811390
Anul publicării: 2017
Pagini: 224
Format: 14,8x21 cm
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Împrejurările îl aduc pe Iuri, un băiat de doisprezece ani cu grave leziuni cerebrale și considerat idiot, în compania Tovarășului Iosif, aflat aproape de sfârșitul vieții, bolnav, barbar și paranoic. Băiatul primește sarcina de a degusta mâncarea liderului comunist, obsedat de nemurire, atribuție care îi va pricinui multe necazuri și îi va da ocazia să descopere o nouă față a realității, în care oamenii sunt „dezinventați‟, iubirea este un „element‟ antisocial, iar teroarea, un mod de a-ți declara prietenia. Niciodată deznădăjduit, întotdeauna plin de compasiune față de cei care-i fac rău, Iuri își trăiește până la capăt drama cu o naivitate înduioșătoare.

Pentru cei care au trăit în comunism, Zoo este o satiră de aducere aminte, spusă cu umor, iar pentru tineri, o poveste greu de crezut.

„O carte fascinantă și emoționantă.‟ Observer

„Wilson obține un efect puternic punând în contrast vocea aparent naivă a lui Iuri și ororile pe care le descrie… O poveste șocant de amuzantă.‟ Daily Mail

„O satiră bine scrisă despre speranță în epoca adevărurilor fabricate.‟ Literary Review

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1153 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.