Word pocket guide
13,41 RON
14,90 RON (-10%)

Word pocket guide

Word pocket guide
-10%
Preț: 13,41 RON
14,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-571-713-1
Editura:
Anul publicării: 2007
Ediția: 2
Pagini: 170
Format: 12x17

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Word Pocket Guide,editia a doua ,este un ghid de buzunar ce va ofera explicatii clare cu privire la conceptele si operatiile din Micrisoft Word-cel mai cunoscut procesor text de pe planeta.Cartea contine peste 400 de indicatii ce acopera fiecare parte a aplicatiei si include tabele de referinte care afiseaza scrutaturile pe tastatura,expresiile,precum si locatiile comune ale fisierelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Informatica, Calculatoare - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0817 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.