Books Outlet

Vrajitoarea verde /Ghidul complet al magiei naturale bazate pe plante medicinale (Editura: Adevar Divin, Autor: Arin Murphy-Hiscock ISBN

Vrajitoarea verde /Ghidul complet al magiei naturale bazate pe plante medicinale (Editura: Adevar Divin, Autor: Arin Murphy-Hiscock ISBN
Preț: 48,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067560480
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 300
Format: 13X20

DESCRIERE

O vrăjitoare verde este o femeie înţeleaptă, familiarizată cu naturismul în general şi cu plantele în particular, o terapeută şi o vindecătoare care acceptă puterea naturii; extrage energia din sol şi o captează pe cea cosmică; utilizează obiecte naturale precum pietrele şi cristalele pentru a intra în comuniune cu Pământul; foloseşte ierburi, flori, uleiuri esenţiale, plante medicinale şi aromatice pentru a vindeca; invocă natura pentru călăuzire şi respectă toate creaturile vii, indiferent cât de mici ar fi acestea.

Cartea Vrăjitoarea verde te călăuzeşte pe această cale, învăţându-te cum să te foloseşti de plantele medicinale şi aromatice, de diferite ierburi şi flori, pentru a prepara poţiuni şi uleiuri în vederea vindecării micilor afecţiuni şi probleme de zi cu zi, dar şi de cristale, pietre semipreţioase, alte roci şi chiar de rămurele şi de crenguţe, pentru a-ţi găsi echilibrul interior. Dacă vei citi această carte, vei descoperi diferite modalităţi prin care te vei putea pune la unison cu marile elemente ale Pământului, conectându-ţi sufletul cu cel al altor creaturi vii. De asemenea, acest ghid conţine explicaţii pentru amestecarea diferitor poţiuni şi combinaţii din plante, sugestii pentru ritualuri, reţete pentru alimente sacre şi informaţii referitoare la modalităţile prin care poţi asculta şi poţi intra în comuniune cu natura. Acceptă lumea vrăjitoarelor verzi şi vei descoperi în acest fel puterile pe care ţi le-a rezervat natura.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0609 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.