Books Outlet

Viata si invatatura Mantuitorului Iisus Hristos (Editura: Bookstory, Autor: Emanuel Copacianu ISBN 978-606-95620-0-0)

PRP: 40,00 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 36,00 RON
Diferență: 4,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95620-0-0
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 335
Format: 13x20
Categoria: Religie

DESCRIERE

Oricât de mult am spune adevărul acesta, întotdeauna e totuși prea puțin spus: „Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L-a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnicăˮ.

Acesta e darul cel mai de preț făcut de Dumnezeu oamenilor: Iisus Hristos, Mântuitorul, a cărui viață trebuie sa ne fie lumină, călăuză și ancoră sufletelor noastre, pentru a ajunge în Împărăția cerească.

Cartea de față ne oferă un prilej minunat de a-L cunoaște pe Iisus, de a-L îndrăgi și a-L urma. Este scrisă atât de frumos, cu atâta drag, cu atâta har, încât ne poate insufla sentimente de iubire și prețuire nespusă față de Darul Domnului.

Viața veșnică pare un basm desprins din cărțile pentru copii și totuși ea este singurul sens adevărat al existenței noastre. Și trebuie să învățăm cum să o dobândim. Cum altfel putem face acest lucru decât apropiindu-ne și atașându-ne în mod sincer de Iisus, singurul în stare să ne dăruiască împlinirea și fericirea noastră?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0447 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.