Books Outlet

Viata dincolo de mormant (Editura: Prestige, Autor: Scarlat Demetrescu ISBN 978-630-332-011-3)

Viata dincolo de mormant (Editura: Prestige, Autor: Scarlat Demetrescu ISBN 978-630-332-011-3)
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-630-332-011-3
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 219
Format: 13X20
Categoria: Parapsihologie

DESCRIERE


Frati si surori, 
Pamantul acesta pe care traim noi astazi se poate compara cu o vasta scoala a vietei, cu diferite grade de invatamant. 
Spiritul nostru se coboara din patria spiritelor, care este golul acesta nesfarsit dintre planete, dintre stele, si vine pe pamant, ori pe alt glob fizic, la fel ca si pamantul nostru, si se imbraca cu un corp de carne pe care i-l procura o mama, o pamanteana. 
Pe acest corp, spiritul il fasoneaza, mai apoi, il desvolta si cand a devenit complet, atunci incepe cu el sa observe fenomenele naturei, sa invete a se conduce in viata, cu rabdare, cu atentie si credinta. 
Cand, insa, instrumentul s'a slabit, s'a uzat sau cand firul vietei s'a terminat, atat cat ti s'a dat sa traesti; inca inainte de a te naste, atunci spiritul paraseste corpul carnos, iese din el ca dintr'o inchisoare si se avanta in spatiile nemarginirei.
Ei, dar viata noastra e scurta, am mai spus in alta conferinta, iar cele ce trebue sa invatam sunt multe, foarte multe. 
Atunci, pentru ca sa le aflam, sa le cunoastem, e nevoie sa venim iar la scoala pamantului, sa venim iar sa ne incarnam. 
In aceste nenumarate incarnari, cu sutele, uneori, cu miile, alte ori, dupa vrednicia omului, dupa silintele lui de a fi bun si intelept. 
Cand omul este mai putin atent, mai putin silitor, el se taraste din viata in viata, trecand mereu pragul mortii cu sacul mai gol de invataturi...

 Scarlat Demetrescu s-a nascut in Bucuresti, pe 26 iulie, 1872. A absolvit Facultatea de Stiinte din Bucuresti, devenind profesor de stiinte naturale si geografie la Liceele Sf. Sava si Gheorghe Lazar. Simultan, cu o intensa activitate de profesor si publicist, este subdirector la Senat, geolog la Institutul Geografic al Romaniei si conduce revista spiritista,, B. P. Hasdeu". 
Pe langa numeroasele manuale de botanica si zoologie aparute intre 1913 si 1929, publica urmatoarele lucrari: 
 ,, Viata dincolo de mormant" (1928); 
 ,, Greseli din alte vieti" (1932); 
 ,, Cercetari in domeniul metapsihic si spiritist" (1933); 
 ,, Din tainele vietii si ale Universului" (1939). 
Conferentiaza in cadrul Societatii spiritiste,, B. P. Hasdeu". 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0361 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.