Ultima scrisoare de dragoste ( Editura: Litera, Autor: Jojo Moyes ISBN 978-606-33-0455-2 )

Ultima scrisoare de dragoste ( Editura: Litera, Autor: Jojo Moyes ISBN 978-606-33-0455-2 )
Autor:
ISBN: 978-606-33-0455-2
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 448
Format: 14x20
Categoria: Beletristica
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Aflata in cautarea unui subiect inedit si emotionant, ziarista Ellie Haworth gaseste in arhiva ziarului la care lucreaza o scrisoare datand din anul 1960, scrisa de un barbat care-i cere iubitei sa-si paraseasca sotul. Astfel, Ellie se vede prinsa in hatisurile unei po¬vesti de dragoste din trecut, iar impactul asupra ei este cu atat mai puternic cu cat si ea insasi are o legatura cu un barbat insurat.
In 1960, Jennifer Stirling se trezeste in spital, unde a ajuns in urma unui accident de masina. Nu-si poate aminti nimic: nici de sot, nici de prieteni, nici cine era. La inapoierea acasa, descopera o scrisoare de dragoste si incepe sa-si aminteasca de iubitul ei, pentru care fusese dispusa sa riste totul.
Povestea din trecut a lui Jennifer si cea actuala a lui Ellie, ambele implicand o dragoste patimasa si interzisa, se impletesc intr-o drama de mare intensitate emotionala, in care scrisorile de dragoste readuc la viata o iubire care sfideaza timpul.
 
„Un roman epic, romantic, absolut sclipitor. Dupa parerea mea, romanul anului.“ Lisa Jewell
„O carte fabuloasa, emotionanta si evocatoare – perfecta pentru cei cu sufletul mereu tanar si indragostit.“ Sophie Kinsella
 
Jojo Moyes a fost distinsa cu Premiul „Cartea anului“ de catre Asociatia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America pentru volumul Ultima scrisoare de dragoste.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2726 sec