Books Outlet

Tup, salvatoarea iernii. Cartea a doua editia a II-a (Editura: Curtea Veche, Autor: Alex Donovici, ISBN 9786064402387)

Tup, salvatoarea iernii. Cartea a doua editia a II-a (Editura: Curtea Veche, Autor: Alex Donovici, ISBN 9786064402387)
Preț: 52,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0238-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 128
Format: 17x24 cm
Categoria: Ilustrate

DESCRIERE

Țup, salvatoarea iernii este o poveste despre un pui de ciocârlie ager la minte, un melc sprinten, cu cochilia plină de cărți, și o bufniță vegetariană, care salvează împreună pădurea și aduc iarna.
Însă dincolo de povestea frumoasă a acestui miracol, scrisă într-un limbaj fermecător și ilustrată cu ingeniozitate, cartea este o lecție despre prietenie și toleranță. Lumea nu e prezentată din perspectiva oamenilor, ci din cea a animalelor, învățând astfel copiii să empatizeze cu ele, să se raporteze la ele ca la semeni ai lor, să le prețuiască și să le respecte pentru ceea ce sunt. De la Țup, Buhu, Fulger și Tor, cei mici învață să fie darnici și receptivi și să creadă în ei înșiși până la capăt: nu împotriva celorlalți, ci alături de ceilalți, împreună cu ei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0448 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.