Books Outlet

Tu esti raspunsul ( Editura: Editura For You, Autor: Michael J. Tamura, ISBN 9786066391955 )

Tu esti raspunsul ( Editura: Editura For You, Autor: Michael J. Tamura, ISBN 9786066391955 )
Preț: 38,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-195-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 336
Format: 13x20 cm
Categoria: Simbolistica

DESCRIERE

„La început, când pui întrebări în legătură cu natura scopului sufletului tău, scoţi la iveală mai multe întrebări, în loc să primeşti un răspuns final. Cine sunt eu? De unde vin? încotro merg? Ce anume am de realizat atât cât sunt aici?
    De fapt, adevărul scopului sufletului tău te va conduce într-o intensă aventură. Uneori, frica, ignoranţa, îndoiala şi izolarea pe care le întâlneşti în cale par copleşitoare. Totuşi, dacă eşti dispus să explorezi şi să descoperi ce anume se găseşte ascuns în inima, sufletul, trupul şi mintea ta, vei fi tratat cu
comori dincolo de orice imaginaţie.
    Nu este o cale uşoară, însă vei descoperi că nu există pe lumea asta nimic care să merite mai mult. Mă rog ca această carte să îţi fie de folos, ca ghid, în această extraordinară călătorie de vindecare si creştere spirituală." (Michael J. Tamura)

    Descoperă cum să-ţi foloseşti intuiţia, cum să-i faci loc spiritului în viaţa ta şi cum să răspunzi - în loc să reacţionezi - la experienţele cotidiene. Pe măsură ce îţi construieşti un templu al sufletului, vei învăţa să recunoşti adevărul, să creezi miracoleîn viaţă şi să-ţi găseşti scopul de a trăi!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.1082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.