Teste - grila Drept pena si procedura penala Mihail Udroiu ( Editura : Universul Juridic , Autor : Mihail Udroiu ISBN 978-606-673-329-8 )

Teste - grila Drept pena si procedura penala Mihail Udroiu ( Editura : Universul Juridic , Autor : Mihail Udroiu ISBN 978-606-673-329-8 )
ISBN: 978-606-673-329-8
Anul publicării: 2014
Ediția: 5
Pagini: 400
Format: 17x24
Categoria: Drept Penal
Preț: 74,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cea de-a cincea editie a lucrarii '' Teste -grila . Drept penal si procedura penala '' este dedicata exclusiv materiilor noilor Coduri penal si de procedura penala , cuprinzand peste 1700 de grile , precum si explicatii utile la raspunsurile grilelor cu scopul de a deprinde ai usot mecanismul rezolvarii acestora.
Lucrarea destinata noilor coduri are un format inedit la fiecare materie in parte , grilele fiind impartite in doua categorii , respectiv Cunostinte de baza si Cunostinte aprofundate.
In acest fel , este asigurata evaluarea graduala si eficienta a cunostintelor dobandite in materie penala si procesual penala , pornind de la elementele de baza esentiale pana la aspecte de finete juridica de o dificultate sporita.
Cartea acopera intreaga tematica solicitata la examenele de licenta , admitere la Institutul National al Magistraturii , in magistratura sau avocatura , promovare in functii de executie a magistratilor , la examenul de capacitate al magistratilor stagiari , respectiv definitivat al avocatilor stagiari.
Modalitatea de concepere a grilelor , numarul acestora , varietatea subiectelor abordate recomanda cartea ca pe unul dintre cele mai utile si performante instrumente in verificarea si evaluarea rapida , dar temeinica a cunostintelor in domeniul dreptului penal si procesual penal.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2398 sec