Books Outlet

Teste - grila Drept pena si procedura penala Mihail Udroiu ( Editura: Universul Juridic, Autor: Mihail Udroiu ISBN 978-606-673-329-8 )

Teste - grila Drept pena si procedura penala Mihail Udroiu ( Editura: Universul Juridic, Autor: Mihail Udroiu ISBN 978-606-673-329-8 )
Preț: 74,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-673-329-8
Anul publicării: 2014
Ediția: 5
Pagini: 400
Format: 17x24
Categoria: Drept Penal

DESCRIERE

Cea de-a cincea editie a lucrarii '' Teste -grila. Drept penal si procedura penala '' este dedicata exclusiv materiilor noilor Coduri penal si de procedura penala, cuprinzand peste 1700 de grile, precum si explicatii utile la raspunsurile grilelor cu scopul de a deprinde ai usot mecanismul rezolvarii acestora.
Lucrarea destinata noilor coduri are un format inedit la fiecare materie in parte, grilele fiind impartite in doua categorii, respectiv Cunostinte de baza si Cunostinte aprofundate.
In acest fel, este asigurata evaluarea graduala si eficienta a cunostintelor dobandite in materie penala si procesual penala, pornind de la elementele de baza esentiale pana la aspecte de finete juridica de o dificultate sporita.
Cartea acopera intreaga tematica solicitata la examenele de licenta, admitere la Institutul National al Magistraturii, in magistratura sau avocatura, promovare in functii de executie a magistratilor, la examenul de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv definitivat al avocatilor stagiari.
Modalitatea de concepere a grilelor, numarul acestora, varietatea subiectelor abordate recomanda cartea ca pe unul dintre cele mai utile si performante instrumente in verificarea si evaluarea rapida, dar temeinica a cunostintelor in domeniul dreptului penal si procesual penal.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1035 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.