Books Outlet

Teste-grila Anatomie si fiziologie umana Admiterea 2023 la universitatile de medicina (Editura: Art, Autori: Alexandru-Mihai Antohi, Bogdan-Mihai Moga ISBN 978606064953)

Teste-grila Anatomie si fiziologie umana Admiterea 2023 la universitatile de medicina (Editura: Art, Autori: Alexandru-Mihai Antohi, Bogdan-Mihai Moga ISBN 978606064953)
PRP: 49,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 41,65 RON
Diferență: 7,35 RON
Promoția expiră la 31.03.2023
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060764953
Anul publicării: 2023
Pagini: 159
Format: 19X28

DESCRIERE

Este bine cunoscut faptul ca "admiterea la medicina” reprezinta o etapa dificila in viata absolventului de liceu.

Noua lucrare bibliografica, BARRON'S ANATOMIE SI FIZIOLOGIE UMANA PENTRU ADMITEREA LA FACULTATILE DE MEDICINA, reprezinta punctul de pornire in pregatirea temeinica pentru examenul de admitere fiind singura culegere e cu licenta Barron's de pe piata.

 

Lucrarea Teste-grila de anatomie si fiziologie umana pentru admiterea 2023 la universitatile de medicina este alcatuita din 15 teste elaborate prin munca conjugata a celor cinci autori, astfel incat toate notiunile bibliografice sa poata fi valorificate la potentialul lor maxim. Fiecare test este alcatuit din 20 de grile de tip complement simplu, 20 de tip complement grupat si 20 de tip complement multiplu, pentru a alinia materialul propus la cerintele examenului de admitere din cadrul tuturor universitatilor de medicina din Romania. In structura grilelor se regasesc notiuni extrase din textul cartii bibliografice, dar si din figurile si tabelele asociate, cele din urma oferind informatii suplimentare.

La finalul cartii se afla baremele de evaluare aferente fiecarui test, care permit obtinerea unui feedback real si obiectiv asupra pregatirii si organizarii invatarii. Trimiterea la paginile din bibliografie are rolul de a indica concret unde se regaseste informatia utilizata in conceperea grilei, pentru a putea fi reluata cu usurinta de catre candidati.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0345 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.