Books Outlet

Terapie ezoterica prin hipnoza regresiva ( Editura: Letras, Autor: Liana Armeancea ISBN 9786069668740)

PRP: 35,00 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,50 RON
Diferență: 3,50 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069668740
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 176
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Există entități negative, așa cum există și entități pozitive, care ne influențează mai mult sau mai puțin existența. Pentru a ajunge să înțelegem ce se întâmplă și cum se pot obține aceste rezultate prin această terapie ezoterică având la bază hipnoza, este necesar să înțelegem că în afară de partea vizibilă există și o parte invizibilă. Așa cum știm că toată creația este, ca urmare a puterii gândului, cea mai mare putere din Univers (cu ajutorul gândului putem crea, el fiind o energie – energia gândului), așa există și alte energii care formează o întreagă lume invizibilă.

Noi trăim într-o stare de conștiință numită 3 D (sau dimensiunea 3), prima formă de conștiință umană și cea mai densă. Existăm în această materie numită corpul fizic vizibil, care, la rândul lui, este înconjurat de un corp ezoteric invizibil.

Terapia ezoterică pe care o folosesc eu se ocupă de rezolvarea problemelor în plan ezoteric, rezolvare transmisă și în corpul fizic. Am lucrat sute de cazuri, cu rezultate uimitoare, pentru că am ajuns la cauza care a generat problemele oamenilor în această viață, ajutându-mă de viețile lor anterioare, de legăturile făcute cu membrii familiei lor de suflete și am înțeles cum funcționăm și de ce avem cele mai multe probleme. Hipnoza regresivă nu este nouă, doar a suferit unele modificări, ca urmare a evoluției tehnologice, ea fiind o tehnică utilizată de egipteni cu 5. 000 de ani în urmă. Prin hipnoză se inducea o stare de relaxare, prin care se pot afla multe informații înregistrate în câmpul informațional al persoanei respective, terapie care este folosită azi și în medicină.

Eu, personal, ca să fiu convinsă de rezultatele obținute cu această terapie ezoterică, am testat-o întâi pe mine și pe cei apropiați și mai târziu am extins-o la foarte mulți oameni. Toți cei care sunt interesați de această metodă sunt aceia care au început să înțeleagă că mai există și o lume nevăzută, cu ochii fizici. O lume unde există bine/rău, alb/negru, energie pozitivă/energie negativă etc., o lume duală totul făcând parte din specificul dimensiunii 3 D. Dimensiunea 3 D este prima formă de conștientizare umană, cu multe provocări, multă energie negativă dar și cu liber arbitru (posibilitatea de a alege). Eu îi spun terapie ezoterică, pentru că are, așa cum am spus, rezolvări din planul ezoteric, ceea ce duce la rezolvările din planul fizic.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0475 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.