Books Outlet

Terapia tatalui (Editura: Adevar Divin, Autori: Doreen Virtute, Andrew Karpenko ISBN 9786067560329 )

Terapia tatalui (Editura: Adevar Divin, Autori: Doreen Virtute, Andrew Karpenko ISBN 9786067560329 )
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-756-032-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 198
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

În această carte cu o viziune profundă, dar plină de compasiune, autorii îţi prezintă o gamă largă de tehnici de autovindecare capabile să te ajute să îţi vindeci copilul interior, astfel încât să îţi poţi gestiona relaţiile cu bărbaţii ca un adult sănătos şi funcţional.

Rănile cauzate de relaţiile primare, precum cele cu părinţii, pot fi extrem de profunde. Dacă ai avut în copilărie un tată absent, dependent sau abuziv, este posibil să fi rămas cu următoarele „sechele emoţionale”: O preţuire de sine redusă, Tendinţa de a le face pe plac altora, de a căuta aprobarea lor, de a fi dependent sau co-dependent în plan emoţional, Dorinţa (dublată de rugăciuni) ca tatăl tău să se schimbe în persoana care ţi-ai dori să fie, Sentimente frecvente de mânie, inclusiv de mânie reprimată, Alegerea unor parteneri de cuplu care îţi reamintesc de tatăl tău, Un sentiment de intimidare în prezenţa oricărui personaj care îţi evocă o autoritate masculină.

În această carte cu o viziune profundă, dar plină de compasiune, fosta psihoterapeută Doreen Virtue şi asistentul social cu experienţă clinică Andrew Karpenko îţi prezintă o gamă largă de tehnici de autovindecare capabile să te ajute să îţi vindeci copilul interior, astfel încât să îţi poţi gestiona relaţiile cu bărbaţii ca un adult sănătos şi funcţional.

Indiferent dacă eşti bărbat sau femeie, aceste tehnici te ajută să optezi pentru relaţii echilibrate şi armonioase cu bărbaţii din viaţa ta, să îţi deschizi inima, să te simţi în siguranţă şi să poţi accepta iubirea, dar şi să te reconectezi cu energia divină masculină şi în egală măsură cu cea feminină.

Toate experienţele tale dureroase s-au petrecut din motive precise. Există aspecte ale psihicului tău care îţi solicită atenţia. Vindecarea rănilor cauzate de tată te eliberează de senzaţia de gol interior şi de tiparele disfuncţionale pe care le manifeşti în relaţiile cu bărbaţii, permiţându-ţi astfel să îţi urmăreşti pasiunile şi menirea în viaţă fără a fi bântuit de trecutul tău.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0604 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.