Books Outlet

Terapia prin joc. Arta relationarii ( Editura: For You, Autor: Garry L. Landreth, ISBN 9786066391511 )

Terapia prin joc. Arta relationarii ( Editura: For You, Autor: Garry L. Landreth, ISBN 9786066391511 )
Preț: 67,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391511
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 400
Format: 16x22 cm

DESCRIERE

♦♦  Când te concentrezi pe problemă, îl pierzi din vedere pe copil.
♦♦  Fii sensibil la modul în care copilul îşi vede lumea.
♦♦  Când faci pentru copil ceea ce el poate face singur îl înveţi că este slab.

Iată câteva dintre Regulile de Aur pe care cunoscutul terapeut Garry L. Landreth a fondat un întreg sistem terapeutic și de educație pentru copii.

Presați de nevoia rezolvării rapide a problemelor, uităm adeseori că cei mici nu știu să se exprime prin concepte savante, ci prin joc, și că nu conștientizează ceea ce li se întâmplă așa cum o facem noi, adulții. Cartea Terapia prin joc: Arta relaționării restabilește cadrele firești ale interacțiunii cu copiii de orice vârstă și ne aduce aminte cum să ne reducem gândurile și grijile la tăcere pentru a asculta vocea delicată și ideile inepuizabile ale micuțelor persoane de lângă noi.
Adresându-se atât terapeuților, profesorilor și psihologilor, cât și părinților și bunicilor, Garry L. Landreth ne învață cum să înțelegem limbajul pe care îl folosesc copiii pentru a ne comunica frământările lor: nu prin cuvinte, ci prin joc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0933 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.