Books Outlet

Tarotul si arta divinatiei (Editura: For You, Autor: L. W. De Laurence ISBN 978-606-639-569-4)

Tarotul si arta divinatiei (Editura: For You, Autor: L. W. De Laurence ISBN 978-606-639-569-4)
PRP: 33,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,05 RON
Diferență: 4,95 RON
Promoția expiră la 29.02.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-569-4
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 171
Format: 13X20

DESCRIERE

Află secretele uimitoare ale Tarotului!

Cu origini ce au fost urmărite până în vremea Egiptului Antic, istoria Tarotului ni se prezintă în detaliile sale ciudate, tulburătoare și criptice în profunda lucrare Tarotul și arta divinației. L. W. de Laurence urmărește cu spirit critic și discernământ diverse interpretări ale acestei vechi practici într-un tratat menit să recupereze simbolurile și semnificațiile superioare ale Tarotului.

Autorul degajă terenul acestei arte divinatorii de teoriile falșilor cartomanți și restabilește reperele simbolice ale Arcanelor majore și minore. Vei afla ce elemente anume trebuie să apară în fiecare carte-oracol, ce semnificații au aceste elemente și cum le poți interpreta – pentru tine sau pentru persoana căreia îi faci citirea.

Având în vedere semnificația interioară a emblemelor Tarotului, acestea devin un fel de alfabet care este capabil de combinații infinite și care are cu adevărat un sens pentru toate. În cel mai înalt plan, el oferă o «Cheie» a Misterelor, într-o manieră care nu este arbitrară și care nu a fost descifrată. S-au spus multe povești simbolice greșite în ceea ce o privește și s-a conturat o istorie greșită prin fiecare lucrare publicată care s-a ocupat până acum de acest subiect. Doi sau trei autori au dat de înțeles că, cel puțin în ceea ce privește semnificațiile, acest lucru este inevitabil, deoarece puțini sunt aceia care le cunosc, iar acești puțini primesc cunoașterea prin transmitere sub jurământ, deci nu-și pot trăda cuvântul. L. W. de Laurence

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- Zodiac, Horoscop, Carti de ghicit, Tarot

Created in 0.0363 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.