Books Outlet

Tanar si Bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna (Editura Curtea Veche, Autor: Robert T. Kiyosaki ISBN: 9786064405470)

Tanar si Bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna (Editura Curtea Veche, Autor: Robert T. Kiyosaki ISBN: 9786064405470)
-10%
Preț: 49,50 RON
55,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786064405470
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: a II-a
Pagini: 440
Format: 16x23 cm
Categoria: Economie

DESCRIERE

Această carte se referă la felul în care am pornit noi la drum, neavând nimic, şi ne-am retras din activitate eliberaţi de griji financiare, în mai puţin de zece ani. Aflaţi cum puteţi face acelaşi lucru.

Dacă nu vreţi să trudţi din răsputeri toată viaţa… această carte vă este destinată. De ce să nu vă retrageţi la pensie tineri şi bogaţi?

Tânăr şi bogat
• Pârghia minţii. Aceasta este cea mai importantă secţiune a cărţii. Veţi afla de ce nu banii vă fac bogaţi. Însă cea mai puternică formă de pârghie, mintea, are capacitatea de a vă îmbogăţi ori sărăci.
• Pârghia planului. Pentru a vă putea retrage tineri, aveţi nevoie de un plan. Un plan care să pornească de la zero (pentru că nu aveţi nimic) şi să aibă un obiectiv şi un termen limită.
• Pârghia acţiunilor. În Era Informaţională, educaţia e mai importantă ca oricând. Numai că uneori, pentru a avea succes, trebuie să vă obişnuiţi să nu urmaţi sfaturile primite la şcoală. Deci, învăţaţi cum să faceţi greşeli şi să eşuaţi.
• Pârghia primului pas. Aflaţi cum să vă menţineţi pe un trend ascendent.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0544 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.