Books Outlet

Taina menstruatiei - enigma fiziologica a femeii - vol 1+ 2 ( editura: Venusiana, autor: Gregorian Bivolaru, ISBN 978-973-88634-1-5 )

Taina menstruatiei - enigma fiziologica a femeii - vol 1+ 2 ( editura: Venusiana, autor: Gregorian Bivolaru, ISBN 978-973-88634-1-5 )
Preț: 57,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-973-88634-1-5
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: 2
Format: 14.7x21

DESCRIERE

In cadrul sistemului traditional Ayurveda, secretiile menstruale- care, de regula, sunt eliminate ciclic de catre femei atunci cand ea este la menstruatie - sunt numinte arthava, termen sanscrit ce deriva din cuvantul artha, care in traducere romaneasca inseamna bogatie, comoara sau potential deosebit de valoros. Secretiile menstruale sunt deci o "bogatie tainica a trupului femeii" ce nu trebuie in niciun caz sa fie irosita periodic. Putini mai cunosc in ziua de azi adevarul ca ciclicitatea fireasca, la care structura feminina este supusa in cazul femeilor neinitiate in fiinta carora nu s-au produs transformari benefice majore, nu trebuie sa includa neaparat si menstruatia. Dincolo de aparente, menstruatia femeii este unul dintre "talantiii" pe care ea trebuie sa invete sa ii transforme in energie uriasa, multiplicandu-i pentru mai binele sau.
Prin energizarea si spiritualizarea gradata a universului launtric al fiintei feminine, manifestarile ciclice lunare care sunt specifice menstruatiei se vor putea armoniza in mod gradata, fiind astfel puse la unison si aduse la un tainic acord cu ciclurile subtile universale, armonizatoare, macrocosmice. In felul acesta, fenomenul particular pe care multe femei il traiesc ca fiind ceva penibil si dureros si care le face sa aiba chiar complexe de inferioritate va putea apoi sa dispara, atunci cand secretiile sexuale procreatoare vor fi transmutate biologic la temperatura corporala, devenind apoi energii uriase, ce vor putea fi directionate si acumulate in etajele superioare ale fiintei, acolo unde aceste energii sunt necesare pentru a trezi disponibilitati latente si pentru a compensa ceea ce este carentat sau insuficient. In felul acesta, femeia dobandeste pe o cale perfect naturala un plus de armonie, o energie launtrica imensa si inflorest asa cum se cuvine. Procesul perfect natural de diminuare si apoi de suspendare armonioasa a menstruatiei poate fi angrenat, catalizat si dus la bun sfarsit prin intermediul folosirii anumitor plante de leac ce prezinta totodata proprietati vindecatoare. In cadrul celuia de-al doilea volum al acestei noi editii, atent revizuite si mult imbogatite a lucrarii Taina Menstruatiei, au fost incluse descrierile mai multor plante cu proprietati vindecatoare ce sunt binecunoscute in traditia milenara a sistemului traditional Ayurveda, mai ales in India.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0838 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.