Books Outlet

Sustentatia si propulsia magnetica in transportul feroviar ( Editura: Academiei Romane, Autor: Dumitru Mihailescu ISBN 978-973-1633-5 )

Sustentatia si propulsia magnetica in transportul feroviar ( Editura: Academiei Romane, Autor: Dumitru Mihailescu ISBN 978-973-1633-5 )
Preț: 63,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-27-1633-5
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 440
Format: 17X24
Categoria: Automobile

DESCRIERE

Prezenta lucrare intitulata '' Sustenanta si propulsia magnetica in transportul feroviar '' este o documentatie de referinta in Romania, si nu numai, elaborata in baza cercetarilor care trateaza propulsia cu motoare asincrone si cu motoare sincrone adaptata la metodele de comanda si control vectorial, pentru a satisface cerintelor vitezelor mari si conditiilor de optimizare a consumurilor energetice, functie de exploatare la viteze mari.
Lucrarea constituie o documentatie utila cercetarilor, proiectantilor, doctoranzilor, cadrelor didactice universitare si studentilor, deoarece prezinta metode de calcul in domeniul propulsiei, detalii tehnice ale subansamblelor, sustentatiei magnetice, metode de abordare a problemei optimizarii comenzii si controlului vehiculelor de transport de calatori la viteze mari ( 500 km/h ), solutii tehnice si de  exploatare pentru trenuri ce circula pe distante mici, pe distante medii si pe distante mari de ordinul sutelor de km. De asemenea sunt tratate probleme economice, tehnici de sustentatie si propulsie, solutii tehnice de alimentare cu energie etc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0926 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.