Books Outlet

Supertehnici de comunicare. Editia a II-a ( Editura: Curtea Veche, Autor: Alan C. Fox ISBN 9786064406781)

Supertehnici de comunicare. Editia a II-a ( Editura: Curtea Veche, Autor: Alan C. Fox ISBN 9786064406781)
Preț: 42,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 9786064406781
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: a II-a
Pagini: 240
Format: 13x20 cm
Categoria: Comunicare

DESCRIERE

Alan C. Fox consideră că a avut parte de mai multe vieţi pe parcursul ultimilor 75 de ani. A obţinut diplome universitare în contabilitate, drept, educaţie și scriere profesionistă. A fost supervizor financiar pentru o importantă firmă de contabilitate, apoi și‑a înfiinţat propria firmă de avocatură, iar în 1968 a fondat o companie imobiliară care deţine și administrează peste 70 de proprietăţi prospere, situate în 11 state americane. De asemenea, este fondatorul, editorul și proprietarul publicaţiei Rattle, una dintre cele mai respectate reviste literare din SUA, și este membru în consiliul director al mai multor organizaţii nonprofit.

Alan C. Fox pune în supertehnicile sale tot ce a învățat din finanțe, artă, afaceri imobiliare și viața de familie. Când susține conferințe sau workshopuri, când scrie articole sau dă interviuri, el își încurajează publicul să gândească pragmatic și să se bucure de micile victorii cotidiene.

Această carte reunește esența experiențelor autorului și te călăuzește spre cunoașterea de sine necesară ca să pui în aplicare cu succes 54 de strategii pentru a clădi relații trainice și pentru a dobândi prosperitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.2339 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.