Books Outlet

Stiinta vietii, Educatie pentru viata Volumul I ( Editura: Estfalia, Autor: Ioana Banda Claudia, prof. Florica Maria Puscas ISBN 9786068248699 )

Stiinta vietii, Educatie pentru viata Volumul I ( Editura: Estfalia, Autor: Ioana Banda Claudia, prof. Florica Maria Puscas ISBN 9786068248699 )
Preț: 17,85 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8284-69-9
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 110
Format: 16X23

DESCRIERE

Acest material a fost inceput in anul 2010 in Timisoara si pune accentul pe formarea caracterului tinerilor. Scolile pana in prezent au adus cunostinte care dezvolta intelectul, iar aceste materiale dezvolta caracterul, intregind astfel o dezvoltare completa, armonioasa.
Tineretul are nevoie de cunostinte necesare pentru a trai, pentru a infrunta toate conditiile existentiale si pentru aceasta este important sa-si intareasca si sa-si cultive caracterul. Alminteri, cand si tinerii ajung la  varsta confruntarii cu greutatile vietii, ei nu le pot face fata: ei au trait in lumea abstracta a cartilor si sunt incapabili sa suporte realitatile vietii. Instruirea este un lucru, educatia este altul. Tineretul are nevoie de cunostinte care sa ii arate ce este viata, care este scopul acesteia  si care  sa ii invete: ascultarea, harnicia, cumpatarea, multumirea, blandetea, adevarul si bunatatea. Studiile intelectuale in sine, nu au facut niciodata fiintele mai bune, uneori facand din ele adevarate pericole publice. In schimb, niste cunostinte dobandite de cei ce au lucrat asupra caracterului lor  si s-au decis sa nu le foloseasca pentru propriul lor profit, constituie un izvor de binecuvantari. Cine nu isi doreste sa traiasca langa oameni mai buni? Esentialul consta in a trai si nu in a deveni profesor, inginer sau economist. De aceea esentialul educatiei este lucrarea asupra caracterului. Iar aceste culegeri de texte care va sunt oferite, aduc pe langa cunoasterea naturii umane, schimbarea caracterului si transformarea, ameliorarea personala spre binele intregii lumi.
Materialele se adreseaza in primul rand copiilor, viitorul lumii noatre dar ele pot fi folosite de catre toti elevii de liceu, de catre studenti, adulti: parinti, profesori si de catre toti cei care doresc sa traiasca o viata implinita intr-o societate mai buna.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0851 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.