Books Outlet

Spatiu sacru al inimii(Editura: For You, Autor: Drunvalo Melchizedek ISBN 9789737978394)

Spatiu sacru al inimii(Editura: For You, Autor: Drunvalo Melchizedek ISBN 9789737978394)
PRP: 14,50 RON (-14,97%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 12,33 RON
Diferență: 2,17 RON
Promoția expiră la 30.09.2022
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 9789737978394
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 170
Format: 13X20

DESCRIERE

Spaţiul Sacru al Inimii

           Drunvalo Melchizedek studiază conştiinţa pură şi potenţialul uman de aproape 40 de ani. Cercetarea sa asupra redescoperirii corpului de lumină uman, asupra Mer-Ka-Ba şi asupra felului în care Geometria Sacră este inclusă în cadrul corpului de lumină şi al întregii creaţii a fost împărtăşită prin ateliere de lucru şi cărţi – acesta fiind modul în care el a adus lumii viziunea Florii Vieţii şi a Mer-Ka-Ba.

            Lucrarea Spaţiul sacru al inimii, alături de tehnicile care te conduc în acest spaţiu sfânt, pătrunde şi mai adânc în posibilităţile potenţialului uman şi în însuşi procesul creaţiei. În cadrul acestor pagini, Drunvalo îşi împărtăşeşte cunoaşterea şi îți arată felul exact în care să dobândești această stare străveche de conştiinţă – aşa încât, într-un final, să poți îndeplini, în viaţa de zi cu zi, ceea ce visezi în inimă. Alăturaţi-te lui Drunvalo şi devino parte din grupul grup mare de oameni care au descoperit bucuria de a trăi în spaţiul în care noi şi Dumnezeu Una suntem.

            Din inima lui Drunvalo, către a ta:

             Cu mult timp în urmă, noi, oamenii, am folosit o formă de comunicare şi de simţire care nu implica deloc creierul. Mai degrabă, ea provenea dintr-un loc sacru din inima noastră.

La ce bun să descoperim din nou acest loc, într-o lume în care cea mai mare religie este ştiinţa şi logica minţii? Nu ştiu eu, oare, că aceasta este o lume în care emoţiile şi sentimentele sunt cetăţeni de categoria a doua? Ba da, ştiu acest lucru. Însă învăţătorii mei m-au rugat să vă reamintesc cine sunteţi voi cu adevărat. Voi sunteţi mai mult decât o simplă fiinţă umană – mult mai mult – întrucât în interiorul inimii voastre se află un loc – un loc sacru – în care lumea poate fi refăcută, la propriu, prin co-creare conştientă. Dacă îmi daţi voie, vă voi arăta ceea ce mi s-a arătat şi mie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0413 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.