Books Outlet

Secretul vindecarii spontane (Editura: For You, Autor: Dr. Frank J. Kinslow ISBN 9786066394581)

PRP: 34,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,90 RON
Diferență: 5,10 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066394581
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 137
Format: 13X20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Introducere în puterea Quantum Entrainment®

În ultimii ani, metode inovatoare de vindecare prin forțe proprii au convins milioane de oameni să-și schimbe viziunea asupra lumii. Quantum Entrainment® (QE) este una dintre cele mai noi astfel de tehnici, bazată pe antrenarea cuantică. Ea funcționează cu o atingere blândă care activează sistemul nervos autonom pentru a crea spontan și natural atmosfera în care poate avea loc o vindecare profundă.

Cartea Secretul vindecării spontane îți prezintă Quantum Entrainment® și pașii concreți prin care să-ți vindeci în doar câteva minute suferințe fizice și psiho-emoționale. Frank Kinslow demonstrează în acest ghid de autovindecare cum să-ți folosești puterea conștientizării și cum să-ți deschizi mintea pentru a activa vindecarea spontană oriunde și oricând.

Această metodă uimitoare de autovindecare este ușor de utilizat și nu necesită cunoștințe prealabile. Și mai uimitor este că persoana tratată primește o vindecare profundă, însoțită de sentimentul de stare de bine pe termen lung. Încearcă și tu! Te va surprinde puterea și eficiența tehnicii Quantum Entrainment®!

„Această carte te va învăța știința vindecării prin conștiență. Eu numesc acest proces Quantum Entrainment (Antrenare cuantică). Adu‑ți aminte: conștiența pură este sursa energiei și a ordinii și, când folosești QE, te sprijină cea mai pură și mai puternică realitate posibilă. Când folosești QE, nu tu realizezi vindecarea, ci conștiența o face.  Mai mult: alături de oamenii pe care îi ajuți, tu însuți vei fi vindecat. Asta da relație din care fiecare iese câștigător!“ Dr. Frank J. Kinslow

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0411 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.