Books Outlet

Secretele inteligentei erotice (Editura: For You, Autor: Florentine d'Aulnois-Wang ISBN 978-606-639-634-9)

PRP: 35,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,75 RON
Diferență: 5,25 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-634-9
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 170
Format: 13X20

DESCRIERE

Ghidul Larousse pentru sexualitate sănătoasă!

Deși suntem bombardați cu numeroase sfaturi și adevărate manuale menite să ne facă din ce în ce mai „eficienți“ în așternuturi, majoritatea cuplurilor rămân nemulțumite.

Ce s-ar întâmpla dacă ne-am elibera de exigența performanței în pat și ne-am bucura pur și simplu de a ne reconecta cu noi înșine și cu partenerul?

Extazul erotic nu trebuie să constea doar în cele câteva secunde de plăcere intensă, așa cum demonstrează fără inhibiții Florentine d’Aulnois-Wang în revoluționara sa carte Secretele inteligenței erotice. Pe lângă demitizarea prejudecăților din relația de cuplu, autoarea oferă în cartea de față și 12 principii și tot atâtea ritualuri de explorat în cuplu pentru o sexualitate plină de viață și vibrantă.

Află, așadar, cum să re conectezi la esența ta sexuală profundă, cum să înlături obstacolele, miturile și temerile din cuplu și cum să te bucuri o sexualitate sănătoasă!

Miza cărții de față este de a trece de la o sexualitate lipsită de viață la o sexualitate vibrantă.

Sper că, după citirea acestei cărți și experimentarea ritualurilor, vei descoperi în tine sexualitatea la care visezi și vei transmite mai departe cunoștințele. Sper că vei deschide această ușă interioară a acelei voci care șoptește dintotdeauna înăuntru, că vei da naștere ființei sexuale care ești – între sălbatic și sacru.

Vom parcurge linia subțire dintre a face și a lăsa lucrurile să meargă de la sine, dintre planificare și lăsarea în voia curentului, dintre tehnic și arhaic, dintre înnăscut și dobândit, dintre fizic și spiritual, dintre sex și suflet, dintre ce se află «sub centură» și cel mai elevat sine al nostru.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0478 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.