Books Outlet

Secretele de familie. Cum se mostenesc traumele ( Editura: Philobia, Autor: Serge Tisseron, ISBN 9786068560021)

Secretele de familie. Cum se mostenesc traumele ( Editura: Philobia, Autor: Serge Tisseron, ISBN 9786068560021)
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8560-02-1
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 128
Format: 13x20 cm
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Câţi dintre părinţii al căror copil are probleme nu s-ar mira aflând că acest lucru se datorează unui secret din familie, ascuns de două generaţii pentru a nu “face griji inutile” descendenţilor?

Ce este un secret de familie? Cum îl putem descoperi? Ce probleme poate transmite?

Lucrarea de faţă explică într-un mod clar modul în care secretele de familie pot afecta mai multe generaţii şi, mai ales, cum să procedăm pentru a evita ca acestea să apese pe vieţile copiilor noştri.

“… Atâta timp cât vor exista traume, vor fi şi Secrete, deoarece, cu cât durerea asociată unei situaţii e mai mare, cu atât va fi mai greu de găsit un interlocutor care să vrea să asculte, cu riscul ca durerea să provoace un clivaj durabil al personalităţii.

Insă mai există un motiv pentru care Secretele au zile frumoase înaintea lor: dorinţa de a vorbi despre ele intră în conflict cu iluzia că păstrarea Secretului ne permite să ne controlăm mai bine mediul, „imaginea”, ba chiar trecutul nostru sau pe cel al familiei noastre. Tendinţa de a păstra un secret se naşte din dorinţa de control…. »

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

22,50 RON
25,00 RON (-10%)
Created in 0.0939 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.