Books Outlet

Scrisorile verii. Caiet de antrenamant Clasa I (Editura: Paralela 45 educational, Autori: Ana-Maria Palea (coord ), Maria Comanescu, Iuliana Filfanescu ISBN 9789734729173)

Scrisorile verii. Caiet de antrenamant Clasa I (Editura: Paralela 45 educational, Autori: Ana-Maria Palea (coord ), Maria Comanescu, Iuliana Filfanescu ISBN 9789734729173)
Preț: 18,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-2917-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 72
Format: 20x26 cm

DESCRIERE

Un concept unic pe piața editorială prin prezentarea conținuturilor sub forma corespondenței dintre copii, ori dintre aceștia și adulți; se exersează în acest fel competența de comunicare în situații concrete de viață, lucru pe care programa școlară îl subliniază în repetate rânduri;

Noutățile prezentelor lucrări constau în:

integrarea unor conținuturi variate, din disciplinele de bază la ciclul primar: comunicare în limba română, matematică și explorarea mediului, dezvoltare personală (la clasele I – II) și limba română, matematică, științe, educație civică (clasele III-IV);

– activitățile propuse sunt centrate pe învățarea prin descoperire, ca fundament al unei învățări solide, de lungă durată: copilul cercetează, se documentează, argumentează, formulează probleme și puncte personale de vedere:

– jocurile propuse pun accent pe unele componențe psihologice în plină dezvoltare la aceasta vârstă: atenția, gândirea critică, inteligența emoțională, capacitatea de disociere și sinteză.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0500 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.