Books Outlet

Sănătatea mentală a elevului. Ghid pentru personalul didactic ( Editura: Trei, Autor: Dr. William Dikel, ISBN 978-606-719-377-0 )

Sănătatea mentală a elevului. Ghid pentru personalul didactic ( Editura: Trei, Autor: Dr. William Dikel, ISBN 978-606-719-377-0 )
Preț: 43,35 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-719-377-0
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 400
Format: 14,5x20,5 cm
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Unu din cinci copii și adolescenţi suferă de o tulburare mentală, potrivit unui studiu nord-american din 2013. Cartea de faţă oferă profesorilor, psihologilor școlari și managerilor din domeniul educaţional informaţiile psihologice și strategiile didactice necesare pentru a asigura un mediu previzibil, empatic și sigur pentru elevii afectaţi de ADHD, tulburări de conduită, anxităţi, depresii, autism, adicţii și alte afecţiuni psihice. Acest ghid practic oferă informaţii și sfaturi legate de managementul clasei și de stilul de învăţare al elevilor cu vulnerabilităţi psihice, dar propune și o serie de intervenţii psihologice suportive, comportamentale și de învăţare socio-emoţională, realizabile împreună cu părinţii și psihologii școlari.

"Toţi copiii, toţi elevii trebuie sprijiniţi pentru a reuși. Cei care se confruntă cu probleme din zona sănătăţii mentale beneficiază de foarte puţină asistenţă, iar uneori sunt neglijaţi sau ignoraţi. Această carte le oferă profesorilor repere strategice și instrumente foarte utile pentru a contribui la bunăstarea mentală a celor cu care lucrează". – Prof. univ. dr. Lucian Ciolan, decan al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti


William Dikel este profesor de psihiatrie la Universitatea din Minnesota? i are o experienţă de trei decenii în consultanţă privind sănătatea psihică a elevilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.2012 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.