Books Outlet

Sales the way of life ( Editura: Letras, Autor: Mihail Eduard Staicu ISBN 9786060713739)

Sales the way of life ( Editura: Letras, Autor: Mihail Eduard Staicu ISBN 9786060713739)
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060713739
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 190
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

“People don’t buy for logical reasons. They buy for emotional reasons.”  – Zig Ziglar

Vânzările fac parte din viața noastră de zi cu zi, a tuturor, indiferent de profesie, rasă, culoare sau credință.

Vânzările sunt, de fapt, o convingere personală, un transfer reciproc de emoții care stau la baza convingerilor noastre personale și care sunt transformate în acțiuni. Acțiuni de a cumpăra produse sau servicii care să ne facă mai frumoși, mai deștepți, mai atrăgători sau mai puternici. Vânzarea este un JOC!

Un joc în care cei mai buni „vânzători” ajung să stăpânească lumea, să devină eroii propriilor vieți, prin prisma convingerii „clienților”, fiind definiți de un mix perfect de „vânător” și „fermier”, cu o atitudine de învingător și un nivel ridicat de inteligență emoțională. Întotdeauna, altruiști și dispuși în a le îndeplini nevoile clienților, obiectivul principal fiind vânzarea de: încredere, siguranță, control, valoare.

Simte, transmite și vinde „emoție”!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0704 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.