Books Outlet

Sa invatam matematica fara profesor clasa I ( Editura: Hyperion, Autor: Gheorghe Adalbert Schneider ISBN 9786065890671 )

Sa invatam matematica fara profesor clasa I ( Editura: Hyperion, Autor: Gheorghe Adalbert Schneider ISBN 9786065890671 )
Preț: 19,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-589-067-1
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 224
Format: 15x21

DESCRIERE

Lucrarea de fata a fost elaborata conform programei scolare aprobata de MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE prin ordinul ministrului educatiei nationale nr. 3418 / 19. 03. 2013 si vine in intaimpinarea unui stil de invatamant modern, usor, placut, prin care studiul matematicii sa se realizeze intr-un mod atragator.
In mod special lucrarea se adreseaza elevilor care au materiale reduse si nu-si pot permite abordarea unor ore suplimentare, dar si elevilor care au chetnare spre rnatematica si doresc sa studieze singuri acest obiect.
Lucrarea se adreseaza si profesorilor care doresc sa lucreze mai usor cu elevii si sa aiba un control mai riguros asupra nivelului la care ajung elevii intr-un moment dat.
Fiecare paragraf al fiecarui capitol in parte contine mai intai notiuni teoretice si exemple care au ca scop acomodarea elevului cu partea teoretica necesara intelegerii in profunzime a notiunilor legate de paragraful respectiv.
In continuare sunt prezentate exercitii si probleme rezolvate, bine alese si care au ca scop intelegerea de catre elev a tuturor aspectelor legate de paragraful tratat.
Fiecare paragraf continua cu exercitii si probleme propuse spre rezolvare, toate fiind probleme de tip grila si care acopera cat mai complet paragraful respectiv si se incheie cu cateva teste grila de evaluare si apoi probleme pentru concursuri.
In partea a doua a lucrarii sunt date raspunsurile la toate problemele din acesta carte precum si rezolvari sau indicatii la problemele de tip grila mai grele din fiecare paragraf al fiecarui capitol.
Lucrarea se incheie cu 7 teste grila finale.
Prezenta lucrare vine in ajutorul elevilor oferindu-le acestora un instrument foarte eficient pentru a invata singuri, cat si pentru o buna si corecta evaluare a cunostintelor detinute de ei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0917 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.