Books Outlet

Sa invatam matematica fara profesor clasa a 2 a (Editura: Hyperion, Autor: Gheorghe Adalbert Schneider iSBN 9786065890688)

PRP: 31,50 RON (-20%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,20 RON
Diferență: 6,30 RON
Promoția expiră la 31.05.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065890688
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 264
Format: 14X20
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

    Lucrarea  de  faţă a  fost  elaborată  conform  programei  școlare aprobată de MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE prin ordinul ministrului  educației  naționale  nr.  3418  /  19. 03. 2013    și  vine  în întâmpinarea unui stil de învățământ modern, ușor, plăcut, prin care studiul matematicii să se realizeze într-un mod atrăgător.  
În mod special lucrarea se adresează elevilor care au posibilități materiale reduse și nu-și pot permite abordarea unor ore suplimentare, dar și elevilor care au chemare spre matematică și doresc să studieze singuri acest obiect.
    Lucrarea se adresează și profesorilor care doresc să lucreze mai ușor cu elevii și să aibă un control mai riguros asupra nivelului la care ajung elevii într-un moment dat.
    Fiecare  paragraf  al  fiecărui  capitol  în  parte  conține  mai  întâi noțiuni teoretice și exemple care au ca scop acomodarea elevului cu partea teoretică necesară înțelegerii în profunzime a noțiunilor legate de paragraful respectiv.  
    În  continuare  sunt  prezentate exerciții și probleme rezolvate, bine  alese  și  care  au  ca  scop  înțelegerea  de  către  elev  a  tuturor aspectelor legate de paragraful tratat.  
    Fiecare paragraf continuă cu exerciții și probleme propuse spre rezolvare, toate fiind probleme de tip grilă și care acoperă cât mai complet  paragraful  respectiv și  se  încheie cu câteva teste grilă de evaluare și apoi probleme pentru concursuri.
    În  partea  a  doua  a  lucrării  sunt  date  răspunsurile  la  toate problemele  din  acestă  carte  precum  și  rezolvări sau  indicații  la problemele de tip grilă mai  grele  din  fiecare  paragraf  al  fiecărui capitol.
    Prezenta lucrare vine în ajutorul elevilor oferindu-le  acestora  un instrument foarte eficient pentru a învăța singuri, cât și pentru o  bună și corectă evaluare a cunoștințelor deținute de ei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0397 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.