Books Outlet

Sa dezlegam tainele textelor literare clasa a III-a semestrul II, L3A2 ( Art Grup Editorial ) ( Editura: Carminis, Autori: Carmen Iordachescu si Luminita Minca ISBN 9789731233192 )

Sa dezlegam tainele textelor literare clasa a III-a semestrul II, L3A2 ( Art Grup Editorial ) ( Editura: Carminis, Autori: Carmen Iordachescu si Luminita Minca ISBN 9789731233192 )
-15%
Preț: 12,75 RON
15,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-123-319-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 96
Format: 20x25.5
Categoria: FISE DE LUCRU

DESCRIERE

Colectia bine-cunoscuta continua cu Sa dezlegam tainele textelor literare. Clasa a III-a.
Realizata conform noii programe, aprobata prin O. M. nr. 5003/02. 12. 2014, lucrarea aplica viziunea interdisciplinara integrata, cu accent pe comunicare. Aceasta urmareste succesiunea temelor din manualul de Limba si literatura romana. Clasa a III-a, Semestrul al II-lea.
Intelegerea textelor literare si aprofundarea notiunilor invatate se realizeaza prin modalitati atractice si antrenante: dialoguri, jocuri de rol ilustrative, jocuri diverse. Totodata "Clubul de lectura" propune frumoase texte, inclusiv dintre cele solicitate in manual, alese pentru ca elevii sa descopere placerea si utilitatea lecturii.
Varietatea exercitiilor si a rubricilor propuse – pe teme familiare copiilor – ii ajuta pe elevi in dobandirea competentelor de comunicare, de receptare corecta a mesajului oral sau scris, prin folosirea precisa a cuvintelor si exprimarea adecvata in situatii concrete de comunicare, precum si in redactarea unor scurte compuneri pe diverse teme.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1021 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.