Books Outlet

Sa dezlegam tainele comunicarii. Clasa a II-a. Semestrul 1 ( editura: Carminis, autor: Carmen Iordachescu, Luminita Minca, ISBN 9789731232744 )

Sa dezlegam tainele comunicarii. Clasa a II-a. Semestrul 1 ( editura: Carminis, autor: Carmen Iordachescu, Luminita Minca, ISBN 9789731232744 )
-15%
Preț: 11,90 RON
14,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-123-274-4
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 72

DESCRIERE

Colecția bine-cunoscută continuă cu Să dezlegăm tainele comunicării. Clasa a II-a.
Realizată conform noii programe, aprobată prin O. M. nr. 3418/19. 03. 2013, lucrarea aplică viziunea interdisciplinară integrată, cu accent pe comunicare. Aceasta urmăreşte succesiunea temelor din manualul de Comunicare în limba română. Clasa a II-a – Partea I.
înţelegerea textelor literare şi aprofundarea noţiunilor învăţate se realizează prin modalităţi atractive şi antrenante: dramatizări, dialoguri, jocuri de rol ilustrative, jocuri diverse. Totodată „Clubul de lectură“ propune frumoase texte, alese pentru ca elevii să descopere plăcerea şi utilitatea lecturii.
Varietatea exerciţiilor şi a rubricilor propuse – pe teme familiare copiilor – îi ajută pe elevi în dobândirea competenţelor de comunicare, de receptare corectă a mesajului oral sau scris, prin folosirea precisă a cuvintelor şi exprimarea adecvată în situaţii concrete de comunicare, precum şi în redactarea unor scurte compuneri pe diverse teme.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1119 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.