Books Outlet

Rezolvam, ne antrenam, biologie invatam!(Editura: DPH, Autori: Silvia Olteanu, Camelia Afrim, Stefania Griesch ISBN 9786060484554)

PRP: 36,00 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 32,40 RON
Diferență: 3,60 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060484554
Anul publicării: 2021
Pagini: 232
Format: 16X23
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Rezolvăm, ne antrenăm, biologie învăţăm! este o culegere de teste utilă în pregătirea elevilor pentru concursurile de biologie la clasele V-VIII şi pentru Evaluarea Naţională de clasa a VI-a.

Culegerea cuprinde teste de biologie, întocmite în conformitate cu actuala programă de biologie pentru gimnaziu, grupate pe cei patru ani de studiu, precum și răspunsuri.

Suplimentar, vă puteţi testa cunoştinţele prin rezolvarea unui test de antrenament.

Din anul 2002 până în prezent, elevii participă la un concurs de biologie care poartă numele unui cercetător român celebru, George Emil Palade, laureat al Premiului Nobel. Concursul a reprezentat un „stimulent competiţional” pentru elevii din clasele de gimnaziu în vederea pregătirii lor pentru olimpiadele şcolare de biologie, naţionale şi internaţionale. Între timp, Concursul Naţional „George Emil Palade” a devenit Olimpiada de Biologie pentru Gimnaziu „George Emil Palade”.

Cu siguranţă, rezolvând testele din culegere, veţi fi mai bine pregătiţi şi rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0427 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.