Books Outlet

Revizuirea Teoriei Relativitatii ( Editura: Benefica, Autor: Ilie Belu ISBN 9786069334911 )

Revizuirea Teoriei Relativitatii ( Editura: Benefica, Autor: Ilie Belu ISBN 9786069334911 )
Preț: 15,00 RON
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
Autor:
ISBN: 978-606-93349-1-1
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 82
Format: 13x20

DESCRIERE

Prin revizuirea teoriei relativitatii, din aceasta dispare partea frapanta, senzationala, adica cele doua concepte privind relativitatea timpului si spatiului. De asemenea, orin revizuirea teoriei relativitatii dispare limitarea oricarei viteze la valoarea c, viteza luminii in vid.
Teoria revizuita a relativitatii este o teorie a relativitatii masei si a miscarii materiei sub forma  de camp, spre deosebire de mecanica clasica, in care masa este constanta ( masa de repaus ) si este constituita din substanta.
Astfel, teoria revizuita a relativitatii pastreaza tot ce era valoros si util in teoria relativitatii restranse a lui Einstein si totodata in concordanta cu rezultatele experientelor  si observatiile astronomice efectuate pana in prezent.
Lucrarea de fata incearca sa explice existenta unor fenomene fizice care pot mentine constanta viteza luminii, fara a mai fi necesara relativitatea timpului si a spatiului. De aici si Revizuirea teoriei relativitatii a lui Einstein.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0877 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.