Books Outlet

Reverie cu flori de cires. O poveste despre magie, mari secrete si rochii din vremea bunicii ( Editura: Corint Junior, Autor: Gwyneth Rees ISBN 9789731286570 )

Reverie cu flori de cires. O poveste despre magie, mari secrete si rochii din vremea bunicii ( Editura: Corint Junior, Autor: Gwyneth Rees ISBN 9789731286570 )
-10%
Preț: 8,91 RON
9,90 RON (-10%)
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-973-128-657-0
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 272
Format: 13X20

DESCRIERE

Sasha are aproape treisprezece ani și viața ei este pe cale să se complice.
Mai întâi, problema cu Lily și Priti – cum pot fi ambele cele mai bune prietene ale Sashei și, cu toate astea, să nu se înțeleagă deloc una cu alta?
Pe urmă, mai e şi Raffy, fratele mai mare al lui Lily, cea mai bună prietenă a Sashei, pe care, dintr-odată, eroina noastră îl vede cu alți ochi…
Și, colac peste pupăză, mama Sashei şi-a găsit în sfârşit marea dragoste – nimeni altul decât Leo, profesor de engleză la școala unde învață Sasha şi cu zece ani mai tânăr decât mama ei!
Sasha evadează în ascunzătoarea ei secretă – Casa Florilor – un conac pustiu, perfect pentru a visa cu ochii deschiși, la umbra cireșilor în floare.
Dar Casa Florilor are propriile ei secrete.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1718 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.