Books Outlet

Revelatii pentru o noua era. Cheia reinstaurarii Raiului pe Pamant ( Editura: For You, Autor: Matei&Suzanne Ward, ISBN 9786066392235 )

Revelatii pentru o noua era. Cheia reinstaurarii Raiului pe Pamant ( Editura: For You, Autor: Matei&Suzanne Ward, ISBN 9786066392235 )
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-223-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: revizuita
Pagini: 276
Format: 13X20
Categoria: Esoterism

DESCRIERE

Revelaţii pentru o nouă eră este o comoară de informaţii pentru omenire. Ea ne oferă îndrumări ce nu au mai fost date până acum, astfel încât să trăim o viaţă fericită şi plină de succes în lumea de astăzi, şi descrie în amănunţime destinaţia noastră după plecarea de pe Pământ. (IRIS FREELANDER)
 
Matei oferă o viziune şi o înţelegere incredibil de profunde faţă de timpurile aparent ilogice pe care le trăim, în loc să judecăm evenimentele actuale ca fiind acţiuni întâmplătoare şi fără sens, suntem invitaţi să ieşim din convingerile noastre programate şi să deschidem posibilitatea pentru o viziune mult mai grandioasă şi divină, în care suntem ghidaţi de o înţelepciune infinită. Apreciez cu adevărat sensibilitatea lui Matei, legătura lui cu domeniile mai înalte ale adevărului şi îndrumările pline de iubire şi compasiune pe care le oferă. (JOANNE BRACKEN)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1048 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.