Books Outlet

Repertoarul amorului. 69 de povesti de dragoste din istoria lumii ( Editura: Hyperliteratura, Autor: Stelian Tanase ISBN 9786069482124)

Repertoarul amorului. 69 de povesti de dragoste din istoria lumii ( Editura: Hyperliteratura, Autor: Stelian Tanase ISBN 9786069482124)
Preț: 33,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-94821-2-4
Anul publicării: 2019
Pagini: 252
Format: 11x18 cm
Categoria: Carte diversa

DESCRIERE

Fie că vorbim de curtezane, amante sau soții, de regi, dictatori sau președinți, regizori, actori, cântăreți sau artiști, fie că sfârșiturile lor sunt tragice sau timpul a diluat din flacăra sentimentelor, poveștile lor au schimbat de multe ori istoria și însăși conceptul de iubire, așa cum îl știm astăzi.

Stelian Tănase te poartă într-o incursiune în unele dintre cele mai pasionale și intrigante povești de dragoste, care la timpul lor, au făcut înconjurul lumii. De la iubirile nefericite ale lui Kafka la relațiile lui Stalin sau Hitler, de la amanta lui Goebbels la drama lui Jeanne Hébuterne și Amedeo Modigliani, de la Frida Kahlo, Edith Piaf, Coco Chanel sau Marilyn Monroe, până la amorurile din interbelicul bucureștean, cu Bâzu Cantacuzino sau Enescu, până la Regele Mihai sau idilele Reginei Maria.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0724 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.