Books Outlet

Rencontres, cahier d exercises VII eme L2 ( Editura: Nomina, Autor: Larisa Gojnete ISBN 978-606-535-484-5 )

Rencontres, cahier d exercises VII eme L2 ( Editura: Nomina, Autor: Larisa Gojnete ISBN 978-606-535-484-5 )
Preț: 17,35 RON
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-535-484-5
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 70
Format: 20x25
Categoria: Franceza 1- 12

DESCRIERE

Structurat astfel incat sa ofere libertate profesorului in abordarea continuturilor - prin existenta structurii de tipul Apprendre. Exercer / Mettre en pratique, pastrand un echilibru just intre ceea ce se cere, conform programelor scolare in vigoare, si ceea ce este necesar elevului pentru a-si insusi notiunile vizate, acest instrument constituie un sprijin real atat la clasa, cat si studiului individual.
Recontres, cahier d exercises vine, astfel, in sprijinul profesorului - prin aceea ca suprineste lipsa unor manuale pentru nivelul gimnazial care sa fie deplin conforme cu programele scolare in vigoare, dar si al elevului, prin activiitati variate - de la simplu la complex, de la itemi obiectivi la semi-obiectivi si subiectivi, suport in dobandirea, de catre elevi, a competentelor vizate in studiul limbii franceze.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0940 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.