Books Outlet

Regele Arthur volumul 2 / Regina Vazduhului si a Intunericului (Editura: Arthur, Autor: TH. White ISBN 9786067883909)

Regele Arthur volumul 2 / Regina Vazduhului si a Intunericului (Editura: Arthur, Autor: TH. White ISBN 9786067883909)
Preț: 34,50 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-788-390-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 156
Format: 13X20

DESCRIERE

Al doilea volum din serie duce mai departe legenda Regelui Arthur, așa cum e ea văzută de T. H. White. Cu ajutorul lui Merlyn, Arthur vrea ca, prin înțelepciune, să fie ținut minte ca un rege drept și bun.

Pentru a-și păstra tronul, normandul Arthur are de luptat cu baronii saxoni răzvrătiți împotriva lui. Înconjurată de fiii ei feroce, cruda Regină Morgause prezintă toate semnele unei amenințări la adresa domniei lui Arthur. Și e cu atât mai amenințătoare cu cât mai degrabă bântuie povestea decât o domină.

Regina văzduhului și a întunericului este o carte întunecată, cu o incitantă atmosferă gotică, în care eruditul T. H. White explorează relația complicată dintre putere politică și dreptate.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0648 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.