Books Outlet

Recalibrarea fiintei ( Editura: Dharana, Autor: Mihai Lucian ISBN 9789738975972 )

Recalibrarea fiintei ( Editura: Dharana, Autor: Mihai Lucian ISBN 9789738975972 )
Preț: 50,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-8975-97-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 208
Format: 15,5x23,5 cm
Categoria: Carte diversa

DESCRIERE

RECALIBRAREA FIINŢEI este metoda psiho-energo-informativă care identifică şi înlătură CAUZELE SPIRITUALE ale bolilor şi afecţiunilor trupului prin Conştientizare, Acceptare şi Transformare cu ajutorul reprogramării mentale, astfel încât EFECTUL să fie vindecarea rapidă şi completă.
Conştientizarea este acţiunea de a înţelege sensul şi semnificaţia gândurilor, alegerilor, acţiunilor, fie că sunt corecte sau greşite. Scopul conştientizării este acela de a delimita binele de rău (corect-incorect, pozitiv-negativ).
Acceptarea este procesul de asumare a propriilor conştientizări.
Transformarea prin reprogramarea mentală constă în înlocuirea programelor/convingerilor negative, greşite, aflate în subconştient, cu varianta corectă, potrivită pentru fiinţa ta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0475 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.